De waarde van werk gaat over meer dan geld verdienen. Het gaat over eigenwaarde, over bijdragen, onderdeel zijn van iets groters, persoonlijke ontwikkeling en het hebben en tonen van kracht, moed en vertrouwen. Werk is één van de belangrijkste waarden in een mensenleven. ManpowerGroup bemiddelt in werk en heeft daarmee de eervolle taak mensen te verbinden met deze waarde. Met het project “connecting people to the dignity of work” is deze gedachte het kloppende hart van de organisatie geworden. In deze serie boekjes vertellen zeven bijzondere duo’s over de waarde van werk in hun leven. Veertien intieme, hartelijke verhalen, verteld vanuit verschillende achtergronden, levens, ambities en interesses.

1

2

3

Grafisch ontwerp: Quivooy de Blaauw. Fotografie: Kepler Creative Amsterdam. Tekst: Bianca Samethini.